ChatRoom

Tuesday, June 16, 2009

SABUN @ Mangga July 2009






23 comments:

nucy_loves said...

hahhahahhahhahahhaha < gelak golek2 smpi termuntah.
x padan langsung la BUN!
sowe la... mata i sakit la tgk pose itew!!

GG said...

wakakakak... join nucy gelak gak...
memang x padan pun....
yg penting baju dorang tetap sme kaler.. kaler kuning:)

miesya @ miesya_nubie said...

nucy gelak golek2 smpi termuntah???!!maknenye nucy tergolek atas muntah sendirilah...wakakaka!!!gelakkan nucy smbil mata bernanah m'ngalir tgk pic sabun..gugugaga..!!

GgDakGanaz said...

wakaka... antie misya neh... menanah mata ek?? jd kaler biru

abc said...

nak join nucy gak... tp bergolek2 sambil bawak plastik...supaya tak tergolek atas muntah sendiri.... wakakkakakaa

bunguk said...

sakitnya hati... ekekkekekek rilek2

Anonymous said...

no komen...ade aku kesah cak! cak!cak!

Anonymous said...

eeii..tkotnyer bace citer stacy...seram btol! berani stacy ni ek! huhu...wah..mgga tulis nubhan x prnh bergmbr ngan artis pompuan selain stacy...fuyoo...pastu bleh plak die tulis ade jodoh ngan si anith tu...fuh2..sbr2 sabunians...go sabun!!

~pemilik skuTer warNa unGu~ said...

hahhahah....
motif sabun tetap same kaler baju??
walaupon berlainan shooting...

nk jwb.. itu la nama nya sehati sejiwa... wah!!
kalo jodoh x kemana... huhuhuh

Anonymous said...

bun..pantang tngk pompuan lawa...ada ciri2 gadis idaman,katanya..stacy xder ciri2 tu,ke?...hehehe

-tia

farah atiqah said...

psl gambar sabun berdua tu,
dorg pun x de problem with that, so kitaorg ok jer..
actually, kalau berkawan, ada masalah ker kalau amik gamabr berdua??amik gambar berdua, maknanya dorg bercinta ker?
sejak tahun lepas mmg ada gambar berdua ni..
sama ada dorg bergambar berdua together or not, blog ni tetap akan compilekan semua berita psl dorg..
chill la.. a bit of fan service..no harm done..
sabunians dari dulu tahu sabun hanya kawan baik~~

~twinky cik guard~

Anonymous said...

betui-betui tu cik guard!!!

yang penting kerjaya tu yang MANTOP....

Anonymous said...

wahai peminat, bak kata bun....terimalah seadanya aku..hehehe

Anonymous said...

tiap2 bulan stacy ni kuar mangga...

Anonymous said...

nub xder seluar lain ke?

Anonymous said...

kan bun dah cakap dia n stacy masih kawan baik... so janganlah condem dia lagi..., SABUN THE BEST...

Anonymous said...

rilek sumer, ni strategi bisnes mangga ni nak lakukan majalh tu

Anonymous said...

tomok nmpk cool je..i love abg tom

Anonymous said...

lagi termuntah, menanah & terkeluar mata klu pic nub yg tettttttttttt.....tu ada dlm mangga..wakakkakakaa

apa2 pun kita support sabun

Anonymous said...

stacy cute n sesuai lah digandingkan ngan tomok...nub ngan anith ok je lah...stacy ngan nub the best!! mmg stacy ngan nub best fren...hope jodoh dorang lebih dri tu..hahah..
go sabun..!

jen said...

cute n cantiknya stacy kat mangga ni!!!! love you stacy!!!nubhan n anith??? x sesuai but kalu nubhan berkenan nak wat camne??? don"t worry stacy ramai yg admirer kat you!!!but im tetap support sabun!!!

Anonymous said...

ade analisi m'ngatakn insan yg lahir bln april m'punyai instinct yg kuat...dat's why sabun byk pkai bju yg sama..huhu

g0 sabun g0

gajah32 said...

yezzer..
yg penting tema kuning!
doakan suda for SaBun..
idup sabunian..!

Persamaan SABUN

1.sabun sesama mental!!!!!
2.kelakar amat..
3.suka pakai baju hitam putih..
4.mengamalkan teori cas
5.sama2 comel..
6.suara yg best..
7.kesayangan bung romli
8.2-2 penah dilukakan
9.suke makan tempoyak
10.sayang budak2
11.sama2 putih
12.anak buah stacy cam nubhan(chinese look)
13.rambut lurus
14.romantik..bleh??
15.persamaan paling ironik...ANGSA!!!(nubhan selalu angsa time konsert,anti stacy club bernama ANGSA)
16.kurus
17.Ahmad Nubhan Ahamad & Stracie Angie Anam - 2 dari 3 patah perkataan nama mereka start ngan A
18.birthday no genap(ni peng yg pikir)
nub 2/4 stacy 18/8
19.kucing!!(haiwan yg selalu disebut oleh SABUN)
20.penggunaan perkataan wah!! dan am..boi secara berleluasa
21.berkorban bangun pagi untuk family(sila refer telenovela kayu api)
22.berjanji akan tetap berkahwin walau dua2 nazak dan baring suda..
23.tema kawen warna purple..
24.tema hari raya warna merah hati..
25.duet ada cinta..
26.pnah mng dance contest cikgu linda
27.lagu mereka ada unsur aku..(aku stacy dan line akuuuuuuygberlambak2dalam ada untukmu..then,tajuk sebenar lagu nub adalahakuada untukmu..)
28.pakai bj itam ms audition
29.suka pakai spek itam..
30.Spek mereka saiz besar dari muka@kamen rider
31.suka CT
32.lagu tema yg sama(sandarkan pada kenangan,bawaku terbang)
33.berdiri bersama masa pengumuman juara
34.suka pakai sweater berhood masa dalam akademi
35.Strong instinct towards each other(tau je each other buat apa,pakai apa)
36.Fringe rambut sama! (dari dalam akademi sampai le sekarang)
37.Muka lebihkurang ala-ala Korea/Jepun (Korea/Jepun.... tu bukan sepupu sepapat ke tu? )
38.Pencinta Alam Sekitar
39.Suka memancing
40.Nama SABUN mewakili negeri masing2. N-NUbhan(Negeri Sembilan) S-staCY(Sabah)
41.kedua-duanya lurus orgnya..
42.dua2 xde jerawat (kalau ada pun jerawat rindu. haha)
43.dua2 suke air milo
44.dua2 berasal dr kampung..
45.Dua2 sehati sejiwa nak pelamin 4 tingkat ataupun 8 tingkat
46.Kedua-duanya sporting giler..
47.antara org yg mcm so call asisstant Nubhan(x tahu apatugasdanjawatan sebenar dia),ada seorang bernama STACEY..nama ygsamadgnSTACY,cuma lain ejaan
48.Dua2 peminat cerita seram (Yg ni dorang sendiri bagi tau kat Ria Sentral....)
49.Dua-dua penah makan ulat saguu
50.Both suka makan ayam kfc hot n spicy

Thanks 2 all SABUNians yg terlibat.

Letter for SABUN

SABUNians

Kepada semua SABUNians yang sgt sporting and setia bersama SABUN. Blog ini dibina atas sokongan anda semua. Terima kasih juga atas sokong dan galakkan dari pihak SABUN sendiri. Kami sayang anda berdua! Paling penting SABUNians haruslah menyokong kerjaya seni SABUN.

WE LOVE SABUN a.k.a Stacy and Nubhan.
WE WILL SUPPPORT
SABUN a.k.a Stacy and Nubhan no matter what.