ChatRoom

Tuesday, June 2, 2009

SABUN @ PC Anugerah Planet Muzik 2009

Pagi tadi Stacy n Nubhan telah menghadirkan diri ke press conference Anugerah Planet Muzik 2009 di Delicious Cafe, Dua Residency. Anugerah Planet Muzik pada tahun ini akan diadakan di Balai Sidang Konvensyen Jakarta, Senayan, Jakarta pada 18hb Julai 2009. Stacy telah mendapat pencalonan dalam kategori Persembahan Vokal Terbaik Dalam Lagu (Artis Baru Wanita) dan Artis Popular Malaysia. Manakala Nubhan pula mendapat pencalonan dlm kategori Persembahan Vokal Terbaik Dalam Lagu (Artis Baru Lelaki).



pics credit 2 V. more stories at V

CONGRATS TO STACY N NUBHAN for the nomination!!!

8 comments:

Anonymous said...

Goog luck sabun..harap2 blh menang..

Anonymous said...

*Good...salah taip daa..

Anonymous said...

Congrats...terus berusaha utk berjaya lagi...jgn leka dgn populariti...k

Anonymous said...

apsal nmpk cam ayu tu sandar kat nubhan jak?! oo tak2..nmpk jak camtu..fuh..lemah semangat...go sabun!

Kishyuuu said...

ingat tau stacy pesanan kisu...
klu wat pesembahan kt apm nnti nyanyi lagu matahariku ngan gagap..baru tergugat artis indon n sigapore..ok!!! you re the best!!!!

jen said...

good luck sabun!!!! apa2 pun tahniah kerana tercalon kat apm...syabas!!!cayang sangat2 kat sabun!!!

h0neytm said...

apasal dua2 ni slalu trcalon lam kategori same ea???
jodoh kuat...huhu...
anyway congratz to SABUN....klu korg duet kat apm nant lagi aq suke...hehehe

NAT SAIF said...

harap harap sabun duet :)
Arghh , mesti gempak punye .

Persamaan SABUN

1.sabun sesama mental!!!!!
2.kelakar amat..
3.suka pakai baju hitam putih..
4.mengamalkan teori cas
5.sama2 comel..
6.suara yg best..
7.kesayangan bung romli
8.2-2 penah dilukakan
9.suke makan tempoyak
10.sayang budak2
11.sama2 putih
12.anak buah stacy cam nubhan(chinese look)
13.rambut lurus
14.romantik..bleh??
15.persamaan paling ironik...ANGSA!!!(nubhan selalu angsa time konsert,anti stacy club bernama ANGSA)
16.kurus
17.Ahmad Nubhan Ahamad & Stracie Angie Anam - 2 dari 3 patah perkataan nama mereka start ngan A
18.birthday no genap(ni peng yg pikir)
nub 2/4 stacy 18/8
19.kucing!!(haiwan yg selalu disebut oleh SABUN)
20.penggunaan perkataan wah!! dan am..boi secara berleluasa
21.berkorban bangun pagi untuk family(sila refer telenovela kayu api)
22.berjanji akan tetap berkahwin walau dua2 nazak dan baring suda..
23.tema kawen warna purple..
24.tema hari raya warna merah hati..
25.duet ada cinta..
26.pnah mng dance contest cikgu linda
27.lagu mereka ada unsur aku..(aku stacy dan line akuuuuuuygberlambak2dalam ada untukmu..then,tajuk sebenar lagu nub adalahakuada untukmu..)
28.pakai bj itam ms audition
29.suka pakai spek itam..
30.Spek mereka saiz besar dari muka@kamen rider
31.suka CT
32.lagu tema yg sama(sandarkan pada kenangan,bawaku terbang)
33.berdiri bersama masa pengumuman juara
34.suka pakai sweater berhood masa dalam akademi
35.Strong instinct towards each other(tau je each other buat apa,pakai apa)
36.Fringe rambut sama! (dari dalam akademi sampai le sekarang)
37.Muka lebihkurang ala-ala Korea/Jepun (Korea/Jepun.... tu bukan sepupu sepapat ke tu? )
38.Pencinta Alam Sekitar
39.Suka memancing
40.Nama SABUN mewakili negeri masing2. N-NUbhan(Negeri Sembilan) S-staCY(Sabah)
41.kedua-duanya lurus orgnya..
42.dua2 xde jerawat (kalau ada pun jerawat rindu. haha)
43.dua2 suke air milo
44.dua2 berasal dr kampung..
45.Dua2 sehati sejiwa nak pelamin 4 tingkat ataupun 8 tingkat
46.Kedua-duanya sporting giler..
47.antara org yg mcm so call asisstant Nubhan(x tahu apatugasdanjawatan sebenar dia),ada seorang bernama STACEY..nama ygsamadgnSTACY,cuma lain ejaan
48.Dua2 peminat cerita seram (Yg ni dorang sendiri bagi tau kat Ria Sentral....)
49.Dua-dua penah makan ulat saguu
50.Both suka makan ayam kfc hot n spicy

Thanks 2 all SABUNians yg terlibat.

Letter for SABUN

SABUNians

Kepada semua SABUNians yang sgt sporting and setia bersama SABUN. Blog ini dibina atas sokongan anda semua. Terima kasih juga atas sokong dan galakkan dari pihak SABUN sendiri. Kami sayang anda berdua! Paling penting SABUNians haruslah menyokong kerjaya seni SABUN.

WE LOVE SABUN a.k.a Stacy and Nubhan.
WE WILL SUPPPORT
SABUN a.k.a Stacy and Nubhan no matter what.