ChatRoom

Monday, November 24, 2008

SABUN @ Konsert Jom Heboh 08, Penang

Tahniah kepada Stacy dan Nubhan yg telah membuat persembahan yg mantap smlm di Konsert Jom Heboh, Penang smlm. Stacy telah menyampaikan 2 buah lagu solo iaitu When I Grow Up dan Aku Stacy. Beliau juga telah berduet dgn Jac melalui lagu Persembahan Dari Hati. Vokal Stacy mmg semakin mantapssss dan tarian pula mmg meletopsssss. Sama juga dgn Nubhan...vokalnya juga semakin mantapssss. Beliau telah menyampaikan 2 buah lagu iaitu Gadis Melayu dan Ada Untukmu. SABUN mmg hebat pada mlm tersebut. Congrats again! Anyway...enjoy pics kat bawah nie. More pics at http://www.flickr.com/photos/halida_halle






12 comments:

qupid said...

sabun memang bestlaa kat jom heboh... masing2 tunjukkan persembahan yang meletup.. sabun comey... sa makin cantik.. bun..maintain hensem... semoga sabun berjaya dalam industri seni ini..

fara atiqa@twinky said...

persembahan sabun kat jom heboh hari ahad haritu mmg best!!!

meletopsss suda!!!

sa nampak cantik sgt..

nub as usual gojes la..hihi

SABUN nampak comel n secocok together!!!

harap SABUN terus sukses and bahagia selalu!!

SABUNIANS akan selalu support SABUN!!

Aisyazurina said...

wahhh comellnye sabun...stacy cun giler...nubh lag hensem...uikhhhss cam tau je tema baju sama daaa hitam putih...hidup sabun...hidup sabunians....

aryzana83 said...

wah comel n canteknye stacy,nubhan mkn hensem,pakaian sabun pun sehati sejiwa,thank you so much red akhirnye ada gak stok sabun:-)

Anonymous said...

persembahan sabun mmg best kt jom heboh...sa mmg meletops dgn dance when i grow up tu...persembahan bun makin mantap...teruskn usaha ye u guys...love u both...
-kiku_zakura-

afiqahpink said...

wah,comel nyer SABUN..
btul tu persmbahan SABUN
mkin mantapss..
go SABUN!!!

JEN said...

SABUN COMEL, SWEET & SANGAT SEPADAN. PERSEMBAHAN MEREKA MALAM ITU PUN MEMANG MALATOPS! SAYANG SABUN....muah! muah!

nucy_loves said...

aku x dpt tgk SABUN kat tb..
tp tq so muchhhhhhhhhhh to red... bagi stok ni..
SABUN mmg comeyy amat.. sehati sejiwa ngan baju tema. itam puteh.
Go SABUN!!! SABUNians akan terus menyokong korang berdua. Sayang SABUN!!!!!!

nusarina_kakmas said...

STACY CANTIKKKK SANGAT! NUBHAN PUN HENSEM SANGAT! DUA- DUA CUTE & SWEET! MANIS & BAHAGIA HATI AKAK TENGOK MEREKA TOGETHER NI. MUDAH- MUDAHAN BERKEKALAN. SABUN FOREVER!

Anonymous said...

agree sgt2..
performance sabun mmg meletup..
rasenyer performance dorang lg best dr artis2 lain mlm tu..
stacy cam biase sntiasa mantap..
nubhan plak makin mantap..
sayang sabun forever n ever..
mmmuahhhh!!!

Anonymous said...

malatop suda sabun...
vokal sabun dh semakin meningkat..
stacy cantik sgt..
nubhan pun ensem..
sabun memang comei la..
thx hali pic yang malatop...
-teha@sweetygurlz-

Anonymous said...

sedondon sudaa ;)
OMG,rambut stacy dah panjang :O
Cayalah :D

Persamaan SABUN

1.sabun sesama mental!!!!!
2.kelakar amat..
3.suka pakai baju hitam putih..
4.mengamalkan teori cas
5.sama2 comel..
6.suara yg best..
7.kesayangan bung romli
8.2-2 penah dilukakan
9.suke makan tempoyak
10.sayang budak2
11.sama2 putih
12.anak buah stacy cam nubhan(chinese look)
13.rambut lurus
14.romantik..bleh??
15.persamaan paling ironik...ANGSA!!!(nubhan selalu angsa time konsert,anti stacy club bernama ANGSA)
16.kurus
17.Ahmad Nubhan Ahamad & Stracie Angie Anam - 2 dari 3 patah perkataan nama mereka start ngan A
18.birthday no genap(ni peng yg pikir)
nub 2/4 stacy 18/8
19.kucing!!(haiwan yg selalu disebut oleh SABUN)
20.penggunaan perkataan wah!! dan am..boi secara berleluasa
21.berkorban bangun pagi untuk family(sila refer telenovela kayu api)
22.berjanji akan tetap berkahwin walau dua2 nazak dan baring suda..
23.tema kawen warna purple..
24.tema hari raya warna merah hati..
25.duet ada cinta..
26.pnah mng dance contest cikgu linda
27.lagu mereka ada unsur aku..(aku stacy dan line akuuuuuuygberlambak2dalam ada untukmu..then,tajuk sebenar lagu nub adalahakuada untukmu..)
28.pakai bj itam ms audition
29.suka pakai spek itam..
30.Spek mereka saiz besar dari muka@kamen rider
31.suka CT
32.lagu tema yg sama(sandarkan pada kenangan,bawaku terbang)
33.berdiri bersama masa pengumuman juara
34.suka pakai sweater berhood masa dalam akademi
35.Strong instinct towards each other(tau je each other buat apa,pakai apa)
36.Fringe rambut sama! (dari dalam akademi sampai le sekarang)
37.Muka lebihkurang ala-ala Korea/Jepun (Korea/Jepun.... tu bukan sepupu sepapat ke tu? )
38.Pencinta Alam Sekitar
39.Suka memancing
40.Nama SABUN mewakili negeri masing2. N-NUbhan(Negeri Sembilan) S-staCY(Sabah)
41.kedua-duanya lurus orgnya..
42.dua2 xde jerawat (kalau ada pun jerawat rindu. haha)
43.dua2 suke air milo
44.dua2 berasal dr kampung..
45.Dua2 sehati sejiwa nak pelamin 4 tingkat ataupun 8 tingkat
46.Kedua-duanya sporting giler..
47.antara org yg mcm so call asisstant Nubhan(x tahu apatugasdanjawatan sebenar dia),ada seorang bernama STACEY..nama ygsamadgnSTACY,cuma lain ejaan
48.Dua2 peminat cerita seram (Yg ni dorang sendiri bagi tau kat Ria Sentral....)
49.Dua-dua penah makan ulat saguu
50.Both suka makan ayam kfc hot n spicy

Thanks 2 all SABUNians yg terlibat.

Letter for SABUN

SABUNians

Kepada semua SABUNians yang sgt sporting and setia bersama SABUN. Blog ini dibina atas sokongan anda semua. Terima kasih juga atas sokong dan galakkan dari pihak SABUN sendiri. Kami sayang anda berdua! Paling penting SABUNians haruslah menyokong kerjaya seni SABUN.

WE LOVE SABUN a.k.a Stacy and Nubhan.
WE WILL SUPPPORT
SABUN a.k.a Stacy and Nubhan no matter what.