ChatRoom

Friday, December 19, 2008

SABUN @ Photoshoot Mangga

Tgh hari smlm Stacy n Nubhan berada di Quality Hotel utk menghadiri photoshoot majalah Mangga. Utk melihat gambar n mengetahui cerita nye lebih lanjut nantikan keluaran khas utk valentine pada Febuari nanti. Nie ade 1 pic dr photoshoot tue...preview sket je...

pic credit 2 vern@mrmanager

Lastly, thanks again to vern@mrmanager for this lovely pic from SABUN wishing all their christian fans a very Merry Christmas!

14 comments:

Anonymous said...

Diaorg berdua mmg match together,
Handsome Nubhan & Gorgeous Stacy :)

-Fan yg x femes-

Anonymous said...

I like the bottom one,
nampak cute sangat,
GO SABUN!

nucy_loves said...

harus beli...
SABUNians jgn ketinggalan!

Anonymous said...

Lupa nak wish,
Merry Christmas Stacy :)

fara atiqa@twinky said...

gambar kat tepi pool tu comel..
WAHAHA..pretty girl..
sekali tgk dh cam itu stacy bila tgk tinggi dgn pose bersandar kat dada tu..dh jd trademark pulak..hihi..

comel sabun dok kat sebelah christmas tree..

merry christmas SABUN and SABUNIANS!!!

afiqahpink said...

wahhh
comel nyer sabun
sweet sngt2..
meryy christmas SABUN n SABUNIANS
;)

Anonymous said...

nk beli..nk beli..nk beli..
mama!den nk beli mangga ni!!!

Anonymous said...

aku x kire aku nak cakap gakk...
baju 2 cam baju kawen
wakakakakakakaka......
comel gilakkk SABUN...sandar is chentaaa...merryy christmas STACY....
I LOVE SABUN FOREVER

YG COMEL
~AIRSUNGAI~
wakakakak aku pasan

Anonymous said...

terkejut bile vern ckp bun ada fotoshot tepi kolam kat cari....
rupe2nye gambar ituuuuuuuuuwww...
hahahahaahahah......

miesya said...

sweet sgt sabun ni tau..
sabun..asal lah kowang berdua ni sweet sgt..alahaiii...

sweetygurlz said...

sweetnye.............
suko2..hehehe
jom sabunians kita beli mangga bln 2..
biar abis..huhuhu

mangga cepat bg komisen..
den dah promot ni..wakaka

merry krismas to sabun..
walaupun bun x sambut kan..xpe la..huhuhu

sweetygurlz said...

sweetnye.............
suko2..hehehe
jom sabunians kita beli mangga bln 2..
biar abis..huhuhu

mangga cepat bg komisen..
den dah promot ni..wakaka

merry krismas to sabun..
walaupun bun x sambut kan..xpe la..huhuhu

kyrun _q said...

pieeeweett...!!!

bukan main lagi sabun nie....
Raya....Stacy dgn baju kurungnyee..
x'mas pula...Nubs dgn christmas tree!!
larikkk.....
is that very the muhibbah or what??
wakakaka.....

~luv u sabun~

mis said...

alololo sumilllllll gilakkk

Persamaan SABUN

1.sabun sesama mental!!!!!
2.kelakar amat..
3.suka pakai baju hitam putih..
4.mengamalkan teori cas
5.sama2 comel..
6.suara yg best..
7.kesayangan bung romli
8.2-2 penah dilukakan
9.suke makan tempoyak
10.sayang budak2
11.sama2 putih
12.anak buah stacy cam nubhan(chinese look)
13.rambut lurus
14.romantik..bleh??
15.persamaan paling ironik...ANGSA!!!(nubhan selalu angsa time konsert,anti stacy club bernama ANGSA)
16.kurus
17.Ahmad Nubhan Ahamad & Stracie Angie Anam - 2 dari 3 patah perkataan nama mereka start ngan A
18.birthday no genap(ni peng yg pikir)
nub 2/4 stacy 18/8
19.kucing!!(haiwan yg selalu disebut oleh SABUN)
20.penggunaan perkataan wah!! dan am..boi secara berleluasa
21.berkorban bangun pagi untuk family(sila refer telenovela kayu api)
22.berjanji akan tetap berkahwin walau dua2 nazak dan baring suda..
23.tema kawen warna purple..
24.tema hari raya warna merah hati..
25.duet ada cinta..
26.pnah mng dance contest cikgu linda
27.lagu mereka ada unsur aku..(aku stacy dan line akuuuuuuygberlambak2dalam ada untukmu..then,tajuk sebenar lagu nub adalahakuada untukmu..)
28.pakai bj itam ms audition
29.suka pakai spek itam..
30.Spek mereka saiz besar dari muka@kamen rider
31.suka CT
32.lagu tema yg sama(sandarkan pada kenangan,bawaku terbang)
33.berdiri bersama masa pengumuman juara
34.suka pakai sweater berhood masa dalam akademi
35.Strong instinct towards each other(tau je each other buat apa,pakai apa)
36.Fringe rambut sama! (dari dalam akademi sampai le sekarang)
37.Muka lebihkurang ala-ala Korea/Jepun (Korea/Jepun.... tu bukan sepupu sepapat ke tu? )
38.Pencinta Alam Sekitar
39.Suka memancing
40.Nama SABUN mewakili negeri masing2. N-NUbhan(Negeri Sembilan) S-staCY(Sabah)
41.kedua-duanya lurus orgnya..
42.dua2 xde jerawat (kalau ada pun jerawat rindu. haha)
43.dua2 suke air milo
44.dua2 berasal dr kampung..
45.Dua2 sehati sejiwa nak pelamin 4 tingkat ataupun 8 tingkat
46.Kedua-duanya sporting giler..
47.antara org yg mcm so call asisstant Nubhan(x tahu apatugasdanjawatan sebenar dia),ada seorang bernama STACEY..nama ygsamadgnSTACY,cuma lain ejaan
48.Dua2 peminat cerita seram (Yg ni dorang sendiri bagi tau kat Ria Sentral....)
49.Dua-dua penah makan ulat saguu
50.Both suka makan ayam kfc hot n spicy

Thanks 2 all SABUNians yg terlibat.

Letter for SABUN

SABUNians

Kepada semua SABUNians yang sgt sporting and setia bersama SABUN. Blog ini dibina atas sokongan anda semua. Terima kasih juga atas sokong dan galakkan dari pihak SABUN sendiri. Kami sayang anda berdua! Paling penting SABUNians haruslah menyokong kerjaya seni SABUN.

WE LOVE SABUN a.k.a Stacy and Nubhan.
WE WILL SUPPPORT
SABUN a.k.a Stacy and Nubhan no matter what.