ChatRoom

Friday, December 19, 2008

Soseh Soseh: Kasih kembali bertaut?

Harian Metro Online
RAP

ADAKAH masih ada cinta di hati juara bintang Akademi Fantasia Musim Keenam (AF6), Stracie Angie Anam (Stacy) terhadap pemenang tempat ketiga rancangan realiti TV itu, Ahmad Nubhan (Nubhan)?Nak diikutkan hubungan cinta pasangan ini bukanlah baru, ia sudah digembar-gemburkan sewaktu mereka berada dalam AF6 lagi. Namun, apabila perkara ini ditanya kepada mereka sebaik keluar dari Akademi kedua-duanya lebih senang menyatakan mereka berkawan rapat. Sebenarnya sebaik keluar daripada AF6, kemesraan antara Stacy dan Nubhan memang jelas kelihatan, malah peminat sendiri menyedarinya. Manusia hanya mampu merancang tetapi Tuhan menentukan segala-galanya. Hubungan cinta pasangan ini bergolak selepas tujuh bulan mereka bersama. Ketiadaan Stacy datang melawat Nubhan di hospital kerana menghidap sakit tulang belakang Ramadan lalu dikatakan menjadi faktor kepada perpisahan mereka berdua.

Terbaru ada sumber rapat memberitahu kepada SS pasangan ini sudah 'mencantum' kembali kasih yang terputus dan ia berlaku baru-baru ini.Menurut teman rapat, Stacy dikatakan mahu kembali ke pangkuan Nubhan dengan alasan dia tidak dapat melupakan saat manis sepanjang menjalin hubungan cinta dengan jejaka berasal dari Seremban, Negeri Sembilan itu.SS yang mendengarkan penjelasan teman rapat dua artis muda ini sendiri turut terkejut. Begitu romantis alasan diberikan Stacy.Bagaimanapun, cerita teman pasangan ini lagi, Nubhan mahupun Stacy kalau boleh tidak mahu hubungan yang terjalin kembali diketahui ramai kerana bimbang nanti menerima tekanan dari luar sekali gus menyebabkan cinta mereka sekali lagi berantakan.

18 comments:

Anonymous said...

Mcm x betul je cite ni,
Wakakaka :)
Lawak la !

-Fan yg x femes-

nucy_loves said...

hahahahah~
no komen!

qupid said...

hehehe.. macam2 cite laa... ikut kata my kembar... no komen jugak laa... :)

lululia86 said...

hahahhaahha.....hanya mereka yang tau cerita sebenarnya!!!!!i also no komen...

daeng said...

mereka bahagia...aku turut bahagia...

hahhahah...sabun sabun....

fara atiqa@twinky said...

layankan jerla gosip ni..haha

afiqahpink said...

hahaha
lawak laa gosip ni..
lyan je laa gosip ni
hihi

Hani said...

btul ke gossip ni.. ahahah.. layan..

Anonymous said...

ape pon yg pnting kasih kembali bertaut..haha..
kite doakan yg terbaik utk sabun..

Anonymous said...

Berita yang di atas......NO KOMEN.

Yang penting berita di bawah...

KASIH BERTAUT KEMBALI..

he..he..


~tulangbelakang~

Anonymous said...

ye ke pernah berpisah....???

rasenye time bulan puasa n raya tu sabun nampak semakin 'rapat'....
ingt tak lagi bun pi jamuan raya sa.... rasenye tak de la 'berpisah2' ni.....
n time bln puasa tu bergunung2 stok sabun kan....
huhuuhuhuuhuhu
pe pon sabun is alway together.....
no meter as friend or 'else'...
heheheheheh

love sabun 4 ever..!!!

p/s... lawak pulak bace gosip ni... hanya sabun dan sabunian yg tahu..hehehe

Anonymous said...

wakakakaka ini news bikin aku gelak...
cam bess je cite sosej2 ni...
yg penting SABUN happy..
yg len aku x kesah
wakakakakak

~AIRSUNGAI YG CHUMIL~
wakakakak pasan lagik

miesya said...

klu citer ni tak betul pun bg aku tak per..dan klu betul pun ape salahnye..aku merestui ape saje yg sabun buat samada dlm karier atau pun peribadi sabun..sapelah kite utk menidakkan perasaan org lain kan..aku support sabun sentiasa!

fara atiqa@twinky said...

setuju dgn miesya..
karier dorg pun ok jer..
x dela menjunam or effect kebenda pun..
jd artis biasala..x leh lari dari gosip..
artis pun manusia biasa..
ada hati dan perasaan..kalau mmg betul ada cinta, siapala kita nak menghalang,
kalau x der pun, kita tetap sokong SABUN..
dorg pun tahu apa sepatutnya yg jadi prioriti dorg..

sweetygurlz said...

wakakaka lawak la..
tp merestui je apa yg dorg wat..

merry krismas too sabun!!!
wakaka sempat lagi ni..

kyrun _q said...

A Christmas present from
SABUN to SABUNIANZ.....: )

sOOooQo sWeeeeT!

cheyzzzz said...

haha...
SABUN...
kurangkan konroversi..
tingkatkn prestasi..

mis said...

no komen gak ikot nek nucy n sis qupid

Persamaan SABUN

1.sabun sesama mental!!!!!
2.kelakar amat..
3.suka pakai baju hitam putih..
4.mengamalkan teori cas
5.sama2 comel..
6.suara yg best..
7.kesayangan bung romli
8.2-2 penah dilukakan
9.suke makan tempoyak
10.sayang budak2
11.sama2 putih
12.anak buah stacy cam nubhan(chinese look)
13.rambut lurus
14.romantik..bleh??
15.persamaan paling ironik...ANGSA!!!(nubhan selalu angsa time konsert,anti stacy club bernama ANGSA)
16.kurus
17.Ahmad Nubhan Ahamad & Stracie Angie Anam - 2 dari 3 patah perkataan nama mereka start ngan A
18.birthday no genap(ni peng yg pikir)
nub 2/4 stacy 18/8
19.kucing!!(haiwan yg selalu disebut oleh SABUN)
20.penggunaan perkataan wah!! dan am..boi secara berleluasa
21.berkorban bangun pagi untuk family(sila refer telenovela kayu api)
22.berjanji akan tetap berkahwin walau dua2 nazak dan baring suda..
23.tema kawen warna purple..
24.tema hari raya warna merah hati..
25.duet ada cinta..
26.pnah mng dance contest cikgu linda
27.lagu mereka ada unsur aku..(aku stacy dan line akuuuuuuygberlambak2dalam ada untukmu..then,tajuk sebenar lagu nub adalahakuada untukmu..)
28.pakai bj itam ms audition
29.suka pakai spek itam..
30.Spek mereka saiz besar dari muka@kamen rider
31.suka CT
32.lagu tema yg sama(sandarkan pada kenangan,bawaku terbang)
33.berdiri bersama masa pengumuman juara
34.suka pakai sweater berhood masa dalam akademi
35.Strong instinct towards each other(tau je each other buat apa,pakai apa)
36.Fringe rambut sama! (dari dalam akademi sampai le sekarang)
37.Muka lebihkurang ala-ala Korea/Jepun (Korea/Jepun.... tu bukan sepupu sepapat ke tu? )
38.Pencinta Alam Sekitar
39.Suka memancing
40.Nama SABUN mewakili negeri masing2. N-NUbhan(Negeri Sembilan) S-staCY(Sabah)
41.kedua-duanya lurus orgnya..
42.dua2 xde jerawat (kalau ada pun jerawat rindu. haha)
43.dua2 suke air milo
44.dua2 berasal dr kampung..
45.Dua2 sehati sejiwa nak pelamin 4 tingkat ataupun 8 tingkat
46.Kedua-duanya sporting giler..
47.antara org yg mcm so call asisstant Nubhan(x tahu apatugasdanjawatan sebenar dia),ada seorang bernama STACEY..nama ygsamadgnSTACY,cuma lain ejaan
48.Dua2 peminat cerita seram (Yg ni dorang sendiri bagi tau kat Ria Sentral....)
49.Dua-dua penah makan ulat saguu
50.Both suka makan ayam kfc hot n spicy

Thanks 2 all SABUNians yg terlibat.

Letter for SABUN

SABUNians

Kepada semua SABUNians yang sgt sporting and setia bersama SABUN. Blog ini dibina atas sokongan anda semua. Terima kasih juga atas sokong dan galakkan dari pihak SABUN sendiri. Kami sayang anda berdua! Paling penting SABUNians haruslah menyokong kerjaya seni SABUN.

WE LOVE SABUN a.k.a Stacy and Nubhan.
WE WILL SUPPPORT
SABUN a.k.a Stacy and Nubhan no matter what.