ChatRoom

Wednesday, December 17, 2008

SABUN @ Shooting Katanya

Pagi smlm Stacy n Nubhan ada shooting utk rancangan Katanya iaitu sebuah program baru yg sebelum ini diberi nama Fail Sulit. Rancangan ini akan disiarkan tahun depan dlm bulan Januari. Nak tau apakah soalan2 yg ditanya kepada Stacy n Nubhan? Dan apakah jawapan mereka berdua? Saksikan kemunculan Katanya di Astro Ria nanti! Enjoy pics below...all pics credit to vern@mrmanager. More details go to http://mrmanager.blogspot.com




13 comments:

fara atiqa@twinky said...

tercomel sudah!!

sure ada soalan pansss.....
jawab jgn x jawab wahai SABUN!!

MISTERYWOMEN said...

WAHHHH SAH2 SOKLAN MATEMATIK BAHSA INGGERIS MSOKK NIHH BEH2 GILE NK TGOK TAK SABOO RASENYERR HEHHEE

afiqahpink said...

wahhh
comel nyer sabun..
xsbo nk tgok thun dpn..
hikhik

nucy_loves said...

wah.. x sabonya nk tunggu tahun depan..
SABUNians.. mari pakat ramai2 tgk KATANYA.
hahha~

Nur68 said...

wah...mantaps,malatopszzzz!!!!

Anonymous said...

waahhhhh!!!CAM G DATING TEPI PANTAI LAK..
soalan yg kene tanye ni masti malatopsss...
i LOVE SABUN FOREVER

~airsungai~

p/s:x sabo lak ak nk tgk..huhuhuhu

Aisyazurina said...

love it.....

kyrun _q said...

wow!
so sabunianz....
apa lagi, start the countdown.....
suddenly tambah trill 2009.....
specially for sabunianz...harus!
hehehe....

Anonymous said...

lambatnya tahun depan...huhuhuhuh

apa la aksi bebudak berdua ni buat

Anonymous said...

jawab..........\
jangan tak jawabbbbbbbbbb.........!!!
hahahahsahah



from
vroooooommmmmm
-skuterungu-

Anonymous said...

nak tgk !!!
tp takmau 2009 :(
hha-

-Fan yg x femes-

Anonymous said...

wah!
sukenyerrrrrrrr...

miesya said...

tak sabarnye tgu next year...pasti soklan panas membara tu..pstu sabun wat ala2 malu2 kucen lak nak menjawabnye..wakaka!

Persamaan SABUN

1.sabun sesama mental!!!!!
2.kelakar amat..
3.suka pakai baju hitam putih..
4.mengamalkan teori cas
5.sama2 comel..
6.suara yg best..
7.kesayangan bung romli
8.2-2 penah dilukakan
9.suke makan tempoyak
10.sayang budak2
11.sama2 putih
12.anak buah stacy cam nubhan(chinese look)
13.rambut lurus
14.romantik..bleh??
15.persamaan paling ironik...ANGSA!!!(nubhan selalu angsa time konsert,anti stacy club bernama ANGSA)
16.kurus
17.Ahmad Nubhan Ahamad & Stracie Angie Anam - 2 dari 3 patah perkataan nama mereka start ngan A
18.birthday no genap(ni peng yg pikir)
nub 2/4 stacy 18/8
19.kucing!!(haiwan yg selalu disebut oleh SABUN)
20.penggunaan perkataan wah!! dan am..boi secara berleluasa
21.berkorban bangun pagi untuk family(sila refer telenovela kayu api)
22.berjanji akan tetap berkahwin walau dua2 nazak dan baring suda..
23.tema kawen warna purple..
24.tema hari raya warna merah hati..
25.duet ada cinta..
26.pnah mng dance contest cikgu linda
27.lagu mereka ada unsur aku..(aku stacy dan line akuuuuuuygberlambak2dalam ada untukmu..then,tajuk sebenar lagu nub adalahakuada untukmu..)
28.pakai bj itam ms audition
29.suka pakai spek itam..
30.Spek mereka saiz besar dari muka@kamen rider
31.suka CT
32.lagu tema yg sama(sandarkan pada kenangan,bawaku terbang)
33.berdiri bersama masa pengumuman juara
34.suka pakai sweater berhood masa dalam akademi
35.Strong instinct towards each other(tau je each other buat apa,pakai apa)
36.Fringe rambut sama! (dari dalam akademi sampai le sekarang)
37.Muka lebihkurang ala-ala Korea/Jepun (Korea/Jepun.... tu bukan sepupu sepapat ke tu? )
38.Pencinta Alam Sekitar
39.Suka memancing
40.Nama SABUN mewakili negeri masing2. N-NUbhan(Negeri Sembilan) S-staCY(Sabah)
41.kedua-duanya lurus orgnya..
42.dua2 xde jerawat (kalau ada pun jerawat rindu. haha)
43.dua2 suke air milo
44.dua2 berasal dr kampung..
45.Dua2 sehati sejiwa nak pelamin 4 tingkat ataupun 8 tingkat
46.Kedua-duanya sporting giler..
47.antara org yg mcm so call asisstant Nubhan(x tahu apatugasdanjawatan sebenar dia),ada seorang bernama STACEY..nama ygsamadgnSTACY,cuma lain ejaan
48.Dua2 peminat cerita seram (Yg ni dorang sendiri bagi tau kat Ria Sentral....)
49.Dua-dua penah makan ulat saguu
50.Both suka makan ayam kfc hot n spicy

Thanks 2 all SABUNians yg terlibat.

Letter for SABUN

SABUNians

Kepada semua SABUNians yang sgt sporting and setia bersama SABUN. Blog ini dibina atas sokongan anda semua. Terima kasih juga atas sokong dan galakkan dari pihak SABUN sendiri. Kami sayang anda berdua! Paling penting SABUNians haruslah menyokong kerjaya seni SABUN.

WE LOVE SABUN a.k.a Stacy and Nubhan.
WE WILL SUPPPORT
SABUN a.k.a Stacy and Nubhan no matter what.