ChatRoom

Tuesday, February 17, 2009

SABUN@Mangga Edisi Mac



12 comments:

Anonymous said...

like alwaysssssss


sabun dammmmmm cuteeeeeeeee

fiqah said...

sabun comel...!!!!
thanks k izah;)

jen said...

cumilnya sabun!!!love sabun muaaahhh!!!

Anonymous said...

stacy takde baju lain ker.. plus.. baju tu nampak murahan... sorry stacy!!

-boy over stacy-

Anonymous said...

den setuju dengan anon kat atas tulis !

Anonymous said...

baju tu phak mangga yg sediakan, bkn stacy punyer..
dh dieorg mnta stacy pki baju tu, die pki la..
klu stacy x nk pki baju yg dorang sediakn nnti dicop mcm2 plk, demand la, mngada2 la..
so jgn salahkn stacy klu pakaian yg die pki ni korang x brkenan..

Aisyazurina said...

clearnye gmbr syokkk tgk

Anonymous said...

cantik apa baju stacy... x nmpk murahan pun. stacy mmg cntk sgt klau pakai jeans. sweet & elegant gitu... i likeee!!! sabun mmg comei!!! wecam fiqah:)

Anonymous said...

comeinye sabun,yg tak suke sabun gie maen jauh2:-)

farah atiqah said...

ok jer baju stacy..
artis bukannya kaya sangat nak pakai lain2 baju setiap hari..
kalau boleh recycle baju apa salahnya..
n kalau dia suka baju tu dan nak pakai,siapa kita nak kata tidak??

imej mmg penting tapi x salah pun stacy or nubhan nak pakai apapun asalkan decent..

yg penting adalh sokongan kepada mereka..

nucy_loves said...

hamboiiiiiii SABUN.. comeyyyyy nyer..

Anonymous said...

alololo den x leh ktinggalan meninggalkan kumen ni

SABUN sngt comellllll
SA cantik n gojes
BUN hensem n gojes

bothhhh mmmm..x tau laa haku nk ckp pe..comel sngt
muakakakak

yg comel
~airsungai~

pasan skit je i ni..jgn mara aa..hihi

Persamaan SABUN

1.sabun sesama mental!!!!!
2.kelakar amat..
3.suka pakai baju hitam putih..
4.mengamalkan teori cas
5.sama2 comel..
6.suara yg best..
7.kesayangan bung romli
8.2-2 penah dilukakan
9.suke makan tempoyak
10.sayang budak2
11.sama2 putih
12.anak buah stacy cam nubhan(chinese look)
13.rambut lurus
14.romantik..bleh??
15.persamaan paling ironik...ANGSA!!!(nubhan selalu angsa time konsert,anti stacy club bernama ANGSA)
16.kurus
17.Ahmad Nubhan Ahamad & Stracie Angie Anam - 2 dari 3 patah perkataan nama mereka start ngan A
18.birthday no genap(ni peng yg pikir)
nub 2/4 stacy 18/8
19.kucing!!(haiwan yg selalu disebut oleh SABUN)
20.penggunaan perkataan wah!! dan am..boi secara berleluasa
21.berkorban bangun pagi untuk family(sila refer telenovela kayu api)
22.berjanji akan tetap berkahwin walau dua2 nazak dan baring suda..
23.tema kawen warna purple..
24.tema hari raya warna merah hati..
25.duet ada cinta..
26.pnah mng dance contest cikgu linda
27.lagu mereka ada unsur aku..(aku stacy dan line akuuuuuuygberlambak2dalam ada untukmu..then,tajuk sebenar lagu nub adalahakuada untukmu..)
28.pakai bj itam ms audition
29.suka pakai spek itam..
30.Spek mereka saiz besar dari muka@kamen rider
31.suka CT
32.lagu tema yg sama(sandarkan pada kenangan,bawaku terbang)
33.berdiri bersama masa pengumuman juara
34.suka pakai sweater berhood masa dalam akademi
35.Strong instinct towards each other(tau je each other buat apa,pakai apa)
36.Fringe rambut sama! (dari dalam akademi sampai le sekarang)
37.Muka lebihkurang ala-ala Korea/Jepun (Korea/Jepun.... tu bukan sepupu sepapat ke tu? )
38.Pencinta Alam Sekitar
39.Suka memancing
40.Nama SABUN mewakili negeri masing2. N-NUbhan(Negeri Sembilan) S-staCY(Sabah)
41.kedua-duanya lurus orgnya..
42.dua2 xde jerawat (kalau ada pun jerawat rindu. haha)
43.dua2 suke air milo
44.dua2 berasal dr kampung..
45.Dua2 sehati sejiwa nak pelamin 4 tingkat ataupun 8 tingkat
46.Kedua-duanya sporting giler..
47.antara org yg mcm so call asisstant Nubhan(x tahu apatugasdanjawatan sebenar dia),ada seorang bernama STACEY..nama ygsamadgnSTACY,cuma lain ejaan
48.Dua2 peminat cerita seram (Yg ni dorang sendiri bagi tau kat Ria Sentral....)
49.Dua-dua penah makan ulat saguu
50.Both suka makan ayam kfc hot n spicy

Thanks 2 all SABUNians yg terlibat.

Letter for SABUN

SABUNians

Kepada semua SABUNians yang sgt sporting and setia bersama SABUN. Blog ini dibina atas sokongan anda semua. Terima kasih juga atas sokong dan galakkan dari pihak SABUN sendiri. Kami sayang anda berdua! Paling penting SABUNians haruslah menyokong kerjaya seni SABUN.

WE LOVE SABUN a.k.a Stacy and Nubhan.
WE WILL SUPPPORT
SABUN a.k.a Stacy and Nubhan no matter what.