ChatRoom

Thursday, March 5, 2009

SABUN @ PC (Special Announcement)

Yesterday Stacy n Nubhan attended a press conference for a very special announcement. For more details or updates pls buy Berita Harian ;-) Enjoy a few pics taken during the PC. Pics all credit to vern@mrmanager.



12 comments:

~pemilik skuTer warNa unGu~ said...

panasssssssss


cepat spekuuuuu

pengumuman apeeeeeeee

hihihihihhihiih


sabun sgtttttttt gojesssssssssss

Anonymous said...

nak speku....aje..!!!!

ni mesti pasal ABPBH kan...!!!

SABUN buat persembahan 2gether-gether...kot..hehehe..

coz pcalonan...kan ... sama.....

p/s : klu kat abpbh tu diaorg berduet tentu bestkan....

ALAMAK TERLEBI SUDA SPEKUNYA...


so goood luccckkk SABUN...!!!!!!!

Anonymous said...

ada co emas berlian nak sponser sabun kot..

nucy_loves said...

SABUN!!!
comeyyyyy

Anonymous said...

pgumuman pe ek??

uhhh!!!

saspen je...

aryzana83 said...

sabun gojes^_^pengumuman apa la nie yea xsabo nk tau..luv sabun

Aisyazurina said...

mesti kena buat persembhan la nieee....hopely buat show duet....lagu jiwang lagi....

Anonymous said...

hehehe.....speku...

adakah SABUN nak buek secretary's week show SAMO2....????

Anonymous said...

mana tahu sabun jd cover bipop....huhuhuhu

Anonymous said...

Kishyu_@15:
sy rasalakann..derang akan digandingkan bersama utk mengumumkan calon nanti....eeee, bestnya...mintak2lah sabun jalan2 sama2 kt kapet merah nnti...plizzz!!

IeLLa said...

comeyy nyer dorang...

Anonymous said...

seksi suda stacy...wah!

Persamaan SABUN

1.sabun sesama mental!!!!!
2.kelakar amat..
3.suka pakai baju hitam putih..
4.mengamalkan teori cas
5.sama2 comel..
6.suara yg best..
7.kesayangan bung romli
8.2-2 penah dilukakan
9.suke makan tempoyak
10.sayang budak2
11.sama2 putih
12.anak buah stacy cam nubhan(chinese look)
13.rambut lurus
14.romantik..bleh??
15.persamaan paling ironik...ANGSA!!!(nubhan selalu angsa time konsert,anti stacy club bernama ANGSA)
16.kurus
17.Ahmad Nubhan Ahamad & Stracie Angie Anam - 2 dari 3 patah perkataan nama mereka start ngan A
18.birthday no genap(ni peng yg pikir)
nub 2/4 stacy 18/8
19.kucing!!(haiwan yg selalu disebut oleh SABUN)
20.penggunaan perkataan wah!! dan am..boi secara berleluasa
21.berkorban bangun pagi untuk family(sila refer telenovela kayu api)
22.berjanji akan tetap berkahwin walau dua2 nazak dan baring suda..
23.tema kawen warna purple..
24.tema hari raya warna merah hati..
25.duet ada cinta..
26.pnah mng dance contest cikgu linda
27.lagu mereka ada unsur aku..(aku stacy dan line akuuuuuuygberlambak2dalam ada untukmu..then,tajuk sebenar lagu nub adalahakuada untukmu..)
28.pakai bj itam ms audition
29.suka pakai spek itam..
30.Spek mereka saiz besar dari muka@kamen rider
31.suka CT
32.lagu tema yg sama(sandarkan pada kenangan,bawaku terbang)
33.berdiri bersama masa pengumuman juara
34.suka pakai sweater berhood masa dalam akademi
35.Strong instinct towards each other(tau je each other buat apa,pakai apa)
36.Fringe rambut sama! (dari dalam akademi sampai le sekarang)
37.Muka lebihkurang ala-ala Korea/Jepun (Korea/Jepun.... tu bukan sepupu sepapat ke tu? )
38.Pencinta Alam Sekitar
39.Suka memancing
40.Nama SABUN mewakili negeri masing2. N-NUbhan(Negeri Sembilan) S-staCY(Sabah)
41.kedua-duanya lurus orgnya..
42.dua2 xde jerawat (kalau ada pun jerawat rindu. haha)
43.dua2 suke air milo
44.dua2 berasal dr kampung..
45.Dua2 sehati sejiwa nak pelamin 4 tingkat ataupun 8 tingkat
46.Kedua-duanya sporting giler..
47.antara org yg mcm so call asisstant Nubhan(x tahu apatugasdanjawatan sebenar dia),ada seorang bernama STACEY..nama ygsamadgnSTACY,cuma lain ejaan
48.Dua2 peminat cerita seram (Yg ni dorang sendiri bagi tau kat Ria Sentral....)
49.Dua-dua penah makan ulat saguu
50.Both suka makan ayam kfc hot n spicy

Thanks 2 all SABUNians yg terlibat.

Letter for SABUN

SABUNians

Kepada semua SABUNians yang sgt sporting and setia bersama SABUN. Blog ini dibina atas sokongan anda semua. Terima kasih juga atas sokong dan galakkan dari pihak SABUN sendiri. Kami sayang anda berdua! Paling penting SABUNians haruslah menyokong kerjaya seni SABUN.

WE LOVE SABUN a.k.a Stacy and Nubhan.
WE WILL SUPPPORT
SABUN a.k.a Stacy and Nubhan no matter what.