ChatRoom

Sunday, September 14, 2008

Shooting "Ada Cinta Di Hari Raya"

nie ade pic sket scene dr shooting drama "ada cinta di hari raya"...credit to tuan punye gambar...tq so much ;)

Scene shopping baju raya




Scene di bazaar ramadhan




nak tau citer die? harus la tonton di tv hari raya nanti ;)

14 comments:

nucy_loves said...

suke nyerrrrrrrrrrr... SABUN mmg comeyyyy... x sabo nk tgk...
x raya pon x pe yg penting leh tgk SABUN... waaaaaaa.... suke

twinky said...

meletop suda sabun!!!!!!!!!
mesti drama ni best giler!!!
tunggu kemunculannya!!!

KakMas said...

COMEL! COMEL! BAHAGIANYA HATI TGK SABUN BAHAGIA...COMELLLLL!!!!!!!!!

goooooood girl said...

Very fine......

caca said...

TQ mamarazzi.. i give u my heart!!

Anonymous said...

sabun memang sweet together2..
x sabar tgk citer ni..
sah2 raya ni aku x gi mane2..

aryzana83 said...

wah comelnye sabun,tak sabar nk tgk drama ada cinta di Hari Raya.love sabun forever so sweet

Anonymous said...

wah!comelnyer sabun..~x sbr nk cite mreka~suke2=)-fiqahpink-

achix6 said...

Sabun comey!!!! x sabar nak raya!!!

Nur68 said...

alahai........comeynye..bila drama ni akan disiarkan, tak sabar nak tgk...

qupid said...

sabun..sangat sepadan... tak sabar nak tengok cite ni..

YaYa said...

hahha..dh cam gaya 2 org dating ditemani oleh adik si laki

aweqn9 said...

alamak mcm knal je tmpt 2...kt kg aku lh plak p x g lh...rugi2!!ble nk pg lg?????gtau lh..

JEN said...

HAPPYNYA...X SABAR KAK JEN NAK TGK DRAMA NI MESTI BEST GILER!!!SAYANG STACY N NUBHAN...MUAAHH!!

Persamaan SABUN

1.sabun sesama mental!!!!!
2.kelakar amat..
3.suka pakai baju hitam putih..
4.mengamalkan teori cas
5.sama2 comel..
6.suara yg best..
7.kesayangan bung romli
8.2-2 penah dilukakan
9.suke makan tempoyak
10.sayang budak2
11.sama2 putih
12.anak buah stacy cam nubhan(chinese look)
13.rambut lurus
14.romantik..bleh??
15.persamaan paling ironik...ANGSA!!!(nubhan selalu angsa time konsert,anti stacy club bernama ANGSA)
16.kurus
17.Ahmad Nubhan Ahamad & Stracie Angie Anam - 2 dari 3 patah perkataan nama mereka start ngan A
18.birthday no genap(ni peng yg pikir)
nub 2/4 stacy 18/8
19.kucing!!(haiwan yg selalu disebut oleh SABUN)
20.penggunaan perkataan wah!! dan am..boi secara berleluasa
21.berkorban bangun pagi untuk family(sila refer telenovela kayu api)
22.berjanji akan tetap berkahwin walau dua2 nazak dan baring suda..
23.tema kawen warna purple..
24.tema hari raya warna merah hati..
25.duet ada cinta..
26.pnah mng dance contest cikgu linda
27.lagu mereka ada unsur aku..(aku stacy dan line akuuuuuuygberlambak2dalam ada untukmu..then,tajuk sebenar lagu nub adalahakuada untukmu..)
28.pakai bj itam ms audition
29.suka pakai spek itam..
30.Spek mereka saiz besar dari muka@kamen rider
31.suka CT
32.lagu tema yg sama(sandarkan pada kenangan,bawaku terbang)
33.berdiri bersama masa pengumuman juara
34.suka pakai sweater berhood masa dalam akademi
35.Strong instinct towards each other(tau je each other buat apa,pakai apa)
36.Fringe rambut sama! (dari dalam akademi sampai le sekarang)
37.Muka lebihkurang ala-ala Korea/Jepun (Korea/Jepun.... tu bukan sepupu sepapat ke tu? )
38.Pencinta Alam Sekitar
39.Suka memancing
40.Nama SABUN mewakili negeri masing2. N-NUbhan(Negeri Sembilan) S-staCY(Sabah)
41.kedua-duanya lurus orgnya..
42.dua2 xde jerawat (kalau ada pun jerawat rindu. haha)
43.dua2 suke air milo
44.dua2 berasal dr kampung..
45.Dua2 sehati sejiwa nak pelamin 4 tingkat ataupun 8 tingkat
46.Kedua-duanya sporting giler..
47.antara org yg mcm so call asisstant Nubhan(x tahu apatugasdanjawatan sebenar dia),ada seorang bernama STACEY..nama ygsamadgnSTACY,cuma lain ejaan
48.Dua2 peminat cerita seram (Yg ni dorang sendiri bagi tau kat Ria Sentral....)
49.Dua-dua penah makan ulat saguu
50.Both suka makan ayam kfc hot n spicy

Thanks 2 all SABUNians yg terlibat.

Letter for SABUN

SABUNians

Kepada semua SABUNians yang sgt sporting and setia bersama SABUN. Blog ini dibina atas sokongan anda semua. Terima kasih juga atas sokong dan galakkan dari pihak SABUN sendiri. Kami sayang anda berdua! Paling penting SABUNians haruslah menyokong kerjaya seni SABUN.

WE LOVE SABUN a.k.a Stacy and Nubhan.
WE WILL SUPPPORT
SABUN a.k.a Stacy and Nubhan no matter what.