ChatRoom

Thursday, January 8, 2009

Takziah kepada Nubhan dan keluarga

Ayahanda Nubhan, Allahyarham Tuan Haji Ahamad Bin Haji Abdul Rahman (7hb May 1941) telah meninggal dunia pada jam 9.30 malam 7hb Jan 2009 di Hospital Specialist Salam, Senawang, akibat serangan jantung.

Kepada semua yang beragama Islam marilah kita sama-sama sedekahkan AL-Fatihah kepada Allahyarham. Semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat dan diletakkan disamping orang-orang yg beriman. Amin.

24 comments:

aryzana83 said...

takziah kepada nubhan dan keluarga.semoga nubhan tabah menghadapi dugaannye.al-fatihah kepada arwah

Anonymous said...

takziah buat nubhan n family..
kuatkn smangat..
stiap yg hidup pasti akn kmbali pada-Nya..
kite doakn ksejahteraan allahyarham..

qupid said...

takziah buat nubhan dan family...semoga terus tabah.. alfatihah... semoga rohnya diletakkan dikalangan org2 yang beriman..amin...

halida@red said...

salam takziah buat nubhan n family. al-fatihah. semoga tabah menghadapi dugaan allah. Be strong ok Nubhan.

fara atiqa@twinky said...

takziah kepada nubhan dan keluarga..
harap dapat tabah menempuh dugaan dari NYA..
moga allahyarham bapa nubhan ditempatkan dikalangan org2 yg beriman dan dicucuri rahmat..

Anonymous said...

takziah tuk nubhan n family semoga tabah mengadapi ujian Nya..al fatihah tuk arwahh semoga ditempatkn dikalngan insan2 yg beriman di sisi Allah s.w.t..be strong nubhann..

Anonymous said...

takziah nubhan dan sekeluarga....
semoga nubhan dan keluarga tabah menerima ujian ini...
kami sabunian akan mendoakan moga arwah ditempatkan dikalangan org2 yang beriman.....
p/s sesungguhnya Allah tidah menguji umatnya lebih daripada kemampuan umatNya sendiri....


-skuterungu-

Anonymous said...

takziah nubhan sekeluarga...
dari Dia kita datang dari Dialah kita kembali.....
nubhan selalulah berdoa utk arwah....
sesungguhnya doa anak yang soleh dimakbulkan Allah....
itu sahaja yg nubhan boleh buat utk membalas jasa arwah...
Al-Fatihah.....

Anonymous said...

takziah buat nubhan dan keluarga.. dan Al-Fatihah utk arwah.

tabah ye nubhan.

Anonymous said...

takziah kepada nubhan dan keluarga...
harap nubhan tabah hadapi dugaan ni...semoga arwah ditempatkn di kalangan orang2 beriman...

Al-Fatihah

~kiku_zakura~

Deana said...

takziah buat nubhan dan keluarga. semoga tabah menghadapi dugaan ini.

al fatihah

Anonymous said...

tkziah 2 nubhan n family
smoga tbh k..

al fatihah

~pocoshe~

nusarina_kakmas said...

ALFATIHA! SALAM TAKZIAH UNTUK NUBHAN. BANYAKKAN BERSABAR YE NUBHAN, TABAH & KUATKAN SEMANGAT. AJAL MAUT ITU SUDAH KETENTUAN UNTUK KITA YANG HIDUP NI. BANYAKKAN BERDOA.

JEN said...

Salam takziah untuk Nubhan sekeluarga. ALFATIHA....

Anonymous said...

takziah buat nubhan n family..allah mnguji makhluknya mengikut kemampuan makhluknyaa..nubhan msti tabah...smoga roh ayah nubhan ditempatkan dlm kalangan org yg soleh....al-fatihah....

~airsungai~

Anonymous said...

Moga Nubhan tabah hadapi ujian dari-Nya...


Salam takziah,

tulangbelakang

afiqahpink said...

takziah nubhan ngn keluarge...
moge2 nubhan ngn keluarge tbh ye..
moge2 jugak roh ayh nubhan dtempatkn di kalangan org2 yg briman..
al fatihah...

sweetygurlz said...

takziah wat nubhan sekeluarga..
semoga nubhan dah keluarga tabah hadapi dugaan ini
semoga ayah nubhan ditempatkn di kalangan org2 yg beriman..

sweetygurlz said...

takziah wat nubhan sekeluarga..
semoga nubhan dah keluarga tabah hadapi dugaan ini
semoga ayah nubhan ditempatkn di kalangan org2 yg beriman..

miesya said...

takziah buat nubhan dan keluarga...semoga nubhan redha dan tabah menghadapi saat2 ini..AL-FATIHAH buat arwah...

Anonymous said...

Takziah buat Abg Nubhan n Family,
Semoga Abg Nubhan sekeluarga tabah.

nucy_loves said...

Al Fatihah.

Salam Takziah kepada NUBHAN sekeluarga.

lululia86 said...

takziah buat nubhan dan sekeluarga di atas pemergian ayahanda yang tercinta...semoga nubhan tabah dan kuatkan semangat..kita semua senantiasa berada di sisi Bun dan menyokong kerjaya bun

VAG said...

takziah for nubhan & family :|

Persamaan SABUN

1.sabun sesama mental!!!!!
2.kelakar amat..
3.suka pakai baju hitam putih..
4.mengamalkan teori cas
5.sama2 comel..
6.suara yg best..
7.kesayangan bung romli
8.2-2 penah dilukakan
9.suke makan tempoyak
10.sayang budak2
11.sama2 putih
12.anak buah stacy cam nubhan(chinese look)
13.rambut lurus
14.romantik..bleh??
15.persamaan paling ironik...ANGSA!!!(nubhan selalu angsa time konsert,anti stacy club bernama ANGSA)
16.kurus
17.Ahmad Nubhan Ahamad & Stracie Angie Anam - 2 dari 3 patah perkataan nama mereka start ngan A
18.birthday no genap(ni peng yg pikir)
nub 2/4 stacy 18/8
19.kucing!!(haiwan yg selalu disebut oleh SABUN)
20.penggunaan perkataan wah!! dan am..boi secara berleluasa
21.berkorban bangun pagi untuk family(sila refer telenovela kayu api)
22.berjanji akan tetap berkahwin walau dua2 nazak dan baring suda..
23.tema kawen warna purple..
24.tema hari raya warna merah hati..
25.duet ada cinta..
26.pnah mng dance contest cikgu linda
27.lagu mereka ada unsur aku..(aku stacy dan line akuuuuuuygberlambak2dalam ada untukmu..then,tajuk sebenar lagu nub adalahakuada untukmu..)
28.pakai bj itam ms audition
29.suka pakai spek itam..
30.Spek mereka saiz besar dari muka@kamen rider
31.suka CT
32.lagu tema yg sama(sandarkan pada kenangan,bawaku terbang)
33.berdiri bersama masa pengumuman juara
34.suka pakai sweater berhood masa dalam akademi
35.Strong instinct towards each other(tau je each other buat apa,pakai apa)
36.Fringe rambut sama! (dari dalam akademi sampai le sekarang)
37.Muka lebihkurang ala-ala Korea/Jepun (Korea/Jepun.... tu bukan sepupu sepapat ke tu? )
38.Pencinta Alam Sekitar
39.Suka memancing
40.Nama SABUN mewakili negeri masing2. N-NUbhan(Negeri Sembilan) S-staCY(Sabah)
41.kedua-duanya lurus orgnya..
42.dua2 xde jerawat (kalau ada pun jerawat rindu. haha)
43.dua2 suke air milo
44.dua2 berasal dr kampung..
45.Dua2 sehati sejiwa nak pelamin 4 tingkat ataupun 8 tingkat
46.Kedua-duanya sporting giler..
47.antara org yg mcm so call asisstant Nubhan(x tahu apatugasdanjawatan sebenar dia),ada seorang bernama STACEY..nama ygsamadgnSTACY,cuma lain ejaan
48.Dua2 peminat cerita seram (Yg ni dorang sendiri bagi tau kat Ria Sentral....)
49.Dua-dua penah makan ulat saguu
50.Both suka makan ayam kfc hot n spicy

Thanks 2 all SABUNians yg terlibat.

Letter for SABUN

SABUNians

Kepada semua SABUNians yang sgt sporting and setia bersama SABUN. Blog ini dibina atas sokongan anda semua. Terima kasih juga atas sokong dan galakkan dari pihak SABUN sendiri. Kami sayang anda berdua! Paling penting SABUNians haruslah menyokong kerjaya seni SABUN.

WE LOVE SABUN a.k.a Stacy and Nubhan.
WE WILL SUPPPORT
SABUN a.k.a Stacy and Nubhan no matter what.